Planetside - az MMOFPS

Amit nem lehet 3 mondatban elmagyarázni, azt látni kell. A Planetside ilyen. Magyarországon méltatlanul ismeretlen MMOFPS, ami komoly függőséget okoz. 2012. november 20-án szintet lépett az FPS-műfaj. Elindult a Planetside 2. Planetside - az intelligens ember shootere.

Egy kis ízelítő a léptékből

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél 2012.05.25. 20:01

Már annyiszor írtam, hogy a Planetside legnagyobb erénye a harcok léptéke volt, hogy már én is unom, főleg hogy a Planetside 2 médiaanyagából eddig nem tudtam alátámasztani semmivel.

Most egy kis fény látszik az alagút végén. Jöjjön egy másfél perces ingame videó (még mindig alpha), ami kis ízelítőt ad arról, hogy hogy is néz ki majd a légtér egy-egy csatában. Hát, szakkifejezéssel élve talán a clusterfuck közelíti meg leginkább az élményt...

 

És nem feledni! INGYENES lesz, és már most így néz ki!

Címkék: video alpha gameplay reaver galaxy planetside2 liberator

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://planetside.blog.hu/api/trackback/id/tr124546463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása