Planetside - az MMOFPS

Amit nem lehet 3 mondatban elmagyarázni, azt látni kell. A Planetside ilyen. Magyarországon méltatlanul ismeretlen MMOFPS, ami komoly függőséget okoz. 2012. november 20-án szintet lépett az FPS-műfaj. Elindult a Planetside 2. Planetside - az intelligens ember shootere.

A kinézetre sem lesz panasz

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél 2011.11.06. 21:11

Az utóbbi napok-hetek rengeteg új képet hoztak - miközben a világ azzal volt elfoglalva, hogy a Battlefield 3 mennyire istenkirályul néz ki. Az alábbi képek tanulsága szerint azonban a Planetside 2-nek sem kell majd szégyenkeznie. 

Bár más a stílus, a részletgazdagság valami lenyűgöző ezeken a képeken. Kérdés persze, hogy milyen ára lesz ennek a rendszerkövetelmények tekintetében - nos, erre még korai lenne a válasz. A motor mindenesetre jól skálázható, egy 2011-ben átlagosnak tekinthető PC-n bőven futnia kell majd a játéknak. Amilyen hosszú kifutást szánnak a programnak (hisz a 8. éves első részt sem lőtték még le), ez a megjelenési részletesség egész biztos nem fogja megizzasztani az egyszeri gamer konfigját.

De jöjjenek most a képek!

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://planetside.blog.hu/api/trackback/id/tr823359502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása