Planetside - az MMOFPS

Amit nem lehet 3 mondatban elmagyarázni, azt látni kell. A Planetside ilyen. Magyarországon méltatlanul ismeretlen MMOFPS, ami komoly függőséget okoz. 2012. november 20-án szintet lépett az FPS-műfaj. Elindult a Planetside 2. Planetside - az intelligens ember shootere.

Háttértörténet - Feljegyzés

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél 2011.12.07. 20:00

Háttértörténet - Csak saját megtekintésre

2630. 06. 28.

Emlékeztető.

Feladó: Terrance Mattherson, Genudine Multiplanetary főigazgató
Címzett: (nem nyilvános)

A február 14-i összejövetelen Jonathan Woodman (Woodman Alliance főigazgató) által indítványozottaknak megfelelően megkezdtük a Thomas Connery, volt TR elnök tevékenységének megfigyelését. Összegzem a tapasztalatokat.

Jon' gyanúja, mely szerint Connery megcáfolhatatlan bizonyítékokat szerzett első útján a földön kívüli életet illetően - megalapozottnak látszik. Leköszönése óta Connery megkezdte a mélyűri expedícióhoz szükséges szakemberek toborzását. Régóta közismert, hogy Connery vissza akar térni első, és valószínűleg egyetlen szerelméhez, a felfedezéshez, de jelenlegi előkészületei túlmutatnak egy szokványos felderítő misszió keretein.

Ha Connery valóban a Holdövezetbe tervez visszatérni, annak álláspontunk szerint az első útján tett felfedezés lehet az oka. Továbbmenve, bármi is legyen ez a felfedezés, ez volt az, ami arra sarkallta, hogy elfogadja a Terrán Köztársaság elnökhelyettesi székét, majd három cikluson keresztül megtartsa azt. Elemzéseink alátámasztják, hogy a politikai hivatalt arra használta, hogy megszerezze mindazokat a szükséges erőforrásokat, amivel befejezheti a Holdövezetben félbemaradt kutatásait. Azoknak akik nem tudták hova tenni, hogy egy vérbeli felfedező miért cseréli le a hajóját az íróasztalra, most itt a válasz.

Ha mindez valóban bizonyíték a földönkívüli életre, melynek üzletre gyakorolt hatásával mindnyájan tisztában vagyunk, úgy ez arra kell sarkallja a Business Forward minden részvényesét, hogy folytassuk a tevékenység további megfigyelését, ezzel együtt adjunk meg minden támogatást felszerelésben és emberi erőforrásban Connerynek, hogy a kétségkívül bekövetkező felfedezés anyagi és egyéb előnyeit közösen arathassuk le.

Véleményüket, ahogy azt mindig, kíváncsian várjuk.

TM/jp

Címkék: nc connery háttértörténet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://planetside.blog.hu/api/trackback/id/tr423445852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.