Planetside - az MMOFPS

Amit nem lehet 3 mondatban elmagyarázni, azt látni kell. A Planetside ilyen. Magyarországon méltatlanul ismeretlen MMOFPS, ami komoly függőséget okoz. 2012. november 20-án szintet lépett az FPS-műfaj. Elindult a Planetside 2. Planetside - az intelligens ember shootere.

Háttértörténet - Negyedik rész

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél 2011.10.27. 12:04

Planetside háttértörténet - Negyedik rész - Thomas Connery holovid naplója

Thomas Connery, a Discovery-1 parancsnokának naplójából, 2642. január 6.

Gondolhattam volna, hogy az egész csak egy szép álom! Ha nem hittem volna benne, nem tapadna annyi vér a kezemhez. Ha nem hittem volna, 75000 férfi, nő és gyerek most biztonságban alhatna a Földön, nem pedig itt sodródnának (akárhol is van az az "itt") a világegyetem túlsó végében, eltévedve, a hazatérés legcsekélyebb reménye nélkül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nincs visszaút. A csillagtérképek használhatatlanok. A szkennerek sehol a közelben nem mutatnak olyan bolygót, amin oxigén lenne. És ha ez nem lenne elég, fegyveres lázadásról is beszélnek. Mindnyájunk érdekében remélem, hogy csak beszélnek. Tartok tőle, hogy ha kitör valamiféle forradalom, nem leszek képes visszatartani a Hadsereget. Már így is hetek óta könyörögnek, hogy leszámolhassanak a "tömeggel" - ahogy ők nevezik.  Bár ez ellene lenne mindennek, ami szent nekem, lehet, hogy nem lesz más választásom.

Mindezek ellenére, lehet, hogy őrültség, de még mindig biztos vagyok a dolgomban. Talán nem annyira, mint 2638. május 13-án voltam, amikor a 128 hajóból álló flotta útnak indult, de akkor is és most is hiszem: Találunk egy bolygót!

Földön kívüli életre bukkanunk.

És nem csak túléljük - gyarapodni fogunk.

Attól tartok, egyike vagyok a keveseknek, akik ezt még elhiszik.

Rich sem adta még fel.Végül is oly régóta vagyunk már barátok! Hasonlóan gondolkodunk. Ő abban bízik, hogy a mai találkozónk a helyes mederbe tereli a folyamatokat. Kétszáz éven át éltünk békében, és bíztos abban, hogy az emberek nem akarnak az ezt megelőző időkben élni. Remélem, hogy igaza van.

Thomas Connery - Naplóbejegyzés vége.

Címkék: háttértörténet planetside2 thomas connery

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://planetside.blog.hu/api/trackback/id/tr133333572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.