Planetside - az MMOFPS

Amit nem lehet 3 mondatban elmagyarázni, azt látni kell. A Planetside ilyen. Magyarországon méltatlanul ismeretlen MMOFPS, ami komoly függőséget okoz. 2012. november 20-án szintet lépett az FPS-műfaj. Elindult a Planetside 2. Planetside - az intelligens ember shootere.

Mit is láttunk a előbb?

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél 2011.07.27. 23:00

A Planetside 2 trailere nem fog lenyűgözni senkit. Nincs benne feszes akció, nincsenek benne csilli-villi effektek, nincs benne ütős zene, nem élőszereplős - amit pedig mutat, mind láttuk már más játékokban. Halo-ból szalajtott lila izék lézerfegyverrel? Lebegő tank? Nyílt irányzékkal célzás? Been there, done that.

Amit viszont láttunk, az a térképnek egy icipici szelete, egy torony valahol egy kanyonban. Ezért folyik háromirányú harc, főleg gyalogos egységek közt, ám kapunk ízelítőt némi páncélos harcból, majd az egészet "lezárandó" megérkezik a lovasság izé légierő, 5 vadászgép fedezete alatt egy csapatszállító.

Az igazi akció csak most kezdődik - sugallja a videó, és elnézve az eltelt 8 év tapasztalatait, (a Planetside első része 2003. óta fut) az akció igazán nagyívű lesz.

Ui: Ha valaki tud a "nagyívű"-nél jobb szót az EPIC fordítására, kérem jelezze még az elején! Még sokszor lenne szükség erre a jelzőre. :)

 

Címkék: trailer planetside2

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://planetside.blog.hu/api/trackback/id/tr303105893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása